Lines all over grass!?!?!

This is the place for theHunter forum members to discuss theHunter: Call of the Wild among themselves. The official theHunter: Call of the Wild forum can be found on Steam, here: http://steamcommunity.com/app/518790/discussions/
User avatar
CHABL0
Spotter
Posts: 86
Joined: October 19th, 2017, 8:04 am
Location: Florida
Contact:

Lines all over grass!?!?!

Postby CHABL0 » January 8th, 2018, 3:22 am

For the love of god I cannot get these to disappear!
https://s9.postimg.org/48za47mbj/lines.jpg
https://s9.postimg.org/y0wcjeokf/lines2.jpg

System specs:
AMD Ryzen 3 1300x
MSI B350 Gaming Pro Mobo
16GB DDR4 Ram
Radeon RX 550 4GB GPU
Windows 10 Pro 64-bit

I'm assuming my RX 550 is the cause and I'm so annoyed that I cannot get them to go away. I'm about to buy a 1060 3GB GPU.
Anyone have ANY ideas or tips?
AMD Ryzen 3 1300X | MSI B350 Gaming.PRO | G.Skill Ripjaws V Series DDR4-2400 16GB(2x8GB) | EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING, ACX 2.0 6GB | ADATA SP600 128GB SSD | EVGA 600W 80+ | MSI Optix AG32C
User avatar
ronMctube
Chat Logger
Posts: 15326
Joined: March 14th, 2009, 9:49 pm

Re: Lines all over grass!?!?!

Postby ronMctube » January 8th, 2018, 4:47 am

change fxaa + taa to just fxaa and try turning off motion blur see if that makes it any better.

also are you running lower settings ? what settings and res exactly are you running ? sometimes at distance grass may just be going out of render so you see it sort of dissapearing or just starting to render on approach.
User avatar
CHABL0
Spotter
Posts: 86
Joined: October 19th, 2017, 8:04 am
Location: Florida
Contact:

Re: Lines all over grass!?!?!

Postby CHABL0 » January 8th, 2018, 5:52 am

1366X768 or 1600x900. High settings.
AMD Ryzen 3 1300X | MSI B350 Gaming.PRO | G.Skill Ripjaws V Series DDR4-2400 16GB(2x8GB) | EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING, ACX 2.0 6GB | ADATA SP600 128GB SSD | EVGA 600W 80+ | MSI Optix AG32C

Return to “theHunter: Call of the Wild”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest